• Oznam - pokyny k plaveckému výcviku

          • Plavecký výcvik začína v pondelok 20.02.2023 a končí v piatok 24.02.2023. Deti absolvujú 3 - hodinový výcvik od 08,00hod do 11,00 hod s malou prestávkou. Na plavecký sa bude chodiť celý týždeň v rovnakom čase.

            Odchod bude každý presne o 7,25 hod. z pred budovy Základná škola s materskou školou Visolaje návrat cca o 12,00hod. .

            Desiata sa žiakom nebude podávať ale obed áno.

            ŠKD bude fungovať štandardne.

            Čo si zobrať na plaváreň: pitie, desiata, plavky, plaveckú čapicu- dobrovoľné, 2x osušku alebo osušku a župan, hrebeň, sprchové mydlo, plavecké okuliare NIE potápačské, kartičku poistenca odovzdajú žiaci učiteľom. Dievčatá  s dlhými vlasmi musia mať vrkoč.

            Žiaci budú poučení o správaní počas prepravy, počúvať pokyny plaveckých inštruktorov a učiteľov. Treba deti upozorniť na bezpečnosť, správanie. Mobil, peňaženku a  kľúče uložiť do batohu a nevyťahovať.

            Rozvrh pre žiakov, ktorí sa nezúčastnia plaveckého výcviku  sa troška upraví. Nebudú mať hodiny TV, VV, nahradené budú hlavne čítaním a matematikou.

            Desiata bude zrušená pre všetkých žiakov počas nasledujúceho týždňa, teda aj pre žiakov, ktorí sa nezúčastnia plaveckého výcviku!

            Ďakujeme.

          • Oznam pre rodičov žiakov základnej školy

          •  

             

            Riaditeľstvo Základná škola s materskou školou Visolaje oznamuje rodičom žiakov základnej školy, že sa uskutoční plavecký výcvik v období od 20. februára 2023 do 24. februára 2023.